Udviklet af Inmedia Reklamebureau

Festlige rammerTryk på play og se vores unikke muligheder for afholdelse af fester

PARK13 - Danmarks Japanske Have er åben hele året for selskaber og fester af enhver slags, herunder bryllupper, konfirmationer, julefrokoster, firmafester. Kun fantasien sætter grænser.

I PARK13 udgør maden omdrejningspunktet for et vellykket arrangement. Gastronomien er derfor af høj kvalitet til en spiselig pris og menuerne sammensættes af sæsonens råvarer.

Restaurant _1 (1)

Restauranten har en lang historie med flere legendariske køkkenchefer, herunder stjernekokken Wassim Hallal, som frem til 2009 drev restauranten, der har serveret gourmet og høstet den en stjerne efter den anden. 

Nu hedder køkkenchefen Jan Munch. Jan har ligeledes et langt og særdeles imponerende CV bag sig, herunder som køkkenchef på Nørre Vissing Kro, Kaløhus og FB. på Hotel Ebeltoft Strand.

Se Menuforslag klik her

Se forslag til bryllup og festpakker Klik her

Se forslag til konfirmation  Klik her

Se forslag til begravelse Klik her

Se forslag til julefrokost klik her

Se forslag til VIP kørsel Klik her

Book via info@park13.dk eller tlf. +45 40 40 29 48

Pressefoto _Restaurant _PARK13_1

Meget mere end mad

PARK13 bygger på 25 års erfaring med at arrangere og afvikle fester, events, seminarer, konferencer, bryllupper og koncerter. Vi har stor know how i ide-udviklng, afvikling og full service håntering af stort set alle typer event i ind og udland. Personalet bidrager gerne aktivt med skabelse og sparring på indhold og form.
Hvad end der er tale om en privat fest eller et stort firmaarrangement, opfordres du til at kontakte os hos PARK13 eller komme forbi parken og få en uforpligtende snak om mulighederne samt sparring herom. Lad os i fællesskab udvikle det helt rigtige setup for dit personlige arrangement.


Fest 11

Rammen om den unikke fest

PARK13 tilbyder unikke festlokaler i alle størrelser fra 20-350 personer. Lokalerne er fordelt på den 10.000 m2 store matrikel, og har alle direkte adgang til parken. 

For mere information om festlokaler klik her

10655155_330305113833829_8256364261514813698_o

Alle lokaler kan indrettes efter ønsker og behov og kan omfatte alt fra små intime privat selskaber til større virksomhedsarrangementer. 

Restaurant _3

UDNYT hele parken

Når du afholder et arrangement eller en fest i PARK13, er det oplagt at udnytte de fantastiske rammer, som parken tilbyder med det plaskende vandfald, de stemningsfyldte bjergsøer, slyngende stier og ikke mindst den enkelhed, ro og harmoni, som opleves i parken med sin typiske, japanske shinsen kaiyu-stil.

Julefrokost _2

IMG_1263
book en fremvisning

Alle priser er inkl. komplet opdækning, service, personale, sagsbehandling mm. Kontakt PARK13 og bestil en uforpligtende fremvisning og en snak om mulighederne for dit arrangement.

Fest 22

For yderligere information og praksis ved booking af fester klik her

For information om afbestillingsregler for fester klik her