Udviklet af Inmedia Reklamebureau

Konferencer i unikke omgivelser

PARK13 - Danmarks Japanske Have er en eventplatform ud over det sædvanlige. Parken er placeret i aldeles unikke omgivelser, der tilfører ethvert arrangement merværdi samtidig med, at der leveres gastronomi og forplejning på højeste niveau. Parken emmer af stemning - og de grønne omgivelser danner en eminent ramme om et enkeltstående virksomhedsarrangement.

Mødemekka _konference

PARK13 er en oplagt platform til afholdelse af alle typer virksomhedsarrangementer, herunder konferencer, kick-offs, produktlanceringer, seminarer, kurser, forretningsmøder og meget mere.

Bemærk, at PARK13 tilbyder lokaler af varierende størrelse, der tillader alt fra små intime møder for en håndfuld deltagere til store kurser og mødearrangementer på op mod 200 deltagere. (450 personer såfremt der kun er tale om spisning)

4667717-grn -vkst

PARK13 opfylder ønsket om at afholde virksomhedsarrangementer på en atypisk lokation, der med sin unikke fremtræden, lyse rum og rummelighed indbyder til nytænkning og kreativitet.

Mm2

PARK13 tilbyder forplejning og service på højt niveau. Al forplejning består af udvalgte sæsonvarer.

_DSC4843 Kopi
priser - mødepakker

Dagsmøde - 8:00-16:00

Dagsmøde 485,- pr. person inkl. moms (10-200 personer)

Indeholder konferencelokale med standard AV-udstyr, gratis WiFi (fiber) fuld forplejning bestående af morgenbuffet, frokosttallerken (kold), eftermiddagskage, te, kaffe, isvand og frugt ad libitum. (Frokostbuffet kan tilkøbes kr. 25,00 pr. person)

Heldagsmøde - 08:00-21:00

Heldagsmøde 685,- pr. person inkl. moms (10-200 personer)


Indeholder konferencelokale med standard AV-udstyr, gratis wifi (fiber), fuld forplejning bestående af morgenbuffet, frokosttallerken (kold), eftermiddagskage, 2 retters aftenmenu, te, kaffe, isvand og frugt ad libitum. (Frokostbuffet kan tilkøbes kr. 25,00 pr. person)

Aftenmøde - 16:00-21:00

Aftenmøde 435,- pr. person inkl. moms

Indeholder konferencelokale med standard AV-udstyr, gratis wifi (fiber), fuld forplejning bestående af 2 retters aftenmenu samt te, kaffe, isvand og frugt ad libitum.

_DSC5287_40 Mindre

UNIK RAMME OM MØDER OG KONFERENCER

PARK13 tilbyder mødelokaler, grupperum og konferencelokaler i alle størrelser fra 2-200 personer. Lokalerne er fordelt på den 10.000 m2 store matrikel, og alle lokaler har direkte adgang til parken.

For mere information om konferencelokaler klik her

Mm1

PARK13 tilbyder desuden

Gratis parkering

3 min. kørsel til motorvej E45

12 min. kørsel til Aarhus C

Gratis Wifi (fiber 50/50 Mbit)

Rummer op til 200 personer i samme konferencelokale

Grupperum både ude og inde

VIP kørsel Klik her

Der er oplagte muligheder for walk-and-talk sessioner, og de udendørs grupperum i parken kan benyttes efter ønske ved afholdelse af virksomhedsarrangementer.

Grupperum

Lad kreativiteten få frit løb.

IMG_1225

Mulighed for unik indretning

Møder _2_40 Mindre

Overnatning

PARK13 tilbyder ikke overnatning, men har attraktive aftaler med hoteller i Aarhus og kan tilbyde at lave en komplet booking af døgnmøde med overnatning og transport til og fra hotellet.

_DSC4850 Kopi

For information om afbestillingsregler klik her
For information om bookingregler klik her

Ring, mail eller kom forbi PARK13 for yderligere information vedr. booking af konference.