Udviklet af Inmedia Reklamebureau

Medarbejdere

PARK13 drives af en stab af energiske og serviceorienterede medarbejdere, der med hver deres specialistområde bidrager til at skabe en platform, som gang på gang sender kunder og gæster hjem med en god oplevelse.

_DSC5688_753 X 500 (1)
Salg og afvikling - Thomas van Nord
Thomas van Nord er en særdeles passioneret mad- og vinentusiast. 
Som ophavsmanden bag og ejer af hotel, restaurant og konferencecenter, Kaløhus Under Værket (nu Kaløvig Badehotel) har Thomas van Nord adskillige års erfaring med drift af lignende virksomheder. 
Derudover har han 25 års erfaring fra underholdningsbranchen, hvor han har beskæftiget sig med events, koncerter, festivaler og TV-produktioner, som lys og set design, projektleder, production manager, marketingchef og personale ansvarlig.
Thomas har blandt andet haft fornøjelsen af at arbejde med navne som Peter Gabriel, Duran Duran, Red Hot Chilli Peppers samt erhvervskunder som TDC, Bestseller og Roskilde Festival, Smukfest og mange flere.Der ud over har han arbejdet med professionelt sejlsport og skiløb.

Kontakt Thomas:
M: tvn@park13.dk
T: 40 72 73 71

 Nicolai Billed

Økonomi og indkøb - Nicolai Ellebæk Jochumsen
Nicolai har i en årrække arbejdet med personale, drifts, projekt, event og økonomiledelse i forskellige organisationer b.la. MCH Messecenter Herning. Ved siden af PARK13 er han tillige ejer af Fodboldfabrikken i Århus. Nicolai er naturligvis også mad- & vinnørd.

Kontakt Nicolai:
M: nej@park13.dk
T: 40 40 29 48

_DSC5629_753 X 500 (2)
Køkkenchef - Jan Munch
Jan Munch er køkkenchef i PARK13 med 25 års erfaring og et imponerende CV, som blandt andet omfatter køkkenchef på Nørre Vissing Kro, Kaløhus, Jysk Væddeløbsbane og Hotel Ebeltoft Strand.
Jan Munch leverer gastronomi på højt niveau med fokus på enkelhed, solidt håndværk og brug af nøje udvalgte sæsonvarer. 

Kontakt Jan:
T: 21 22 28 21

 

Mesut Foto

Eventmanager - Mesut Dursun

Mesut Dursun varetager salg og evnetplanlægning af div. erhvervs arrangementer.
Mesut har stor erfaring inden for fester, event, afvikling af stort set alle typer begivenheder fra store firmafester, festivaler, koncerter, konferencer til udenlanske brylluper.
Mesut cv. omfatter en lang række opgaver herunder driftchef på Train og Kupe, Bar ansvarlig på Northside og Tinderbox festival, arrangør af et stort antal fester, koncerter og meget meget mere.

Kontakt Mesut:
M: info@park13.dk
T: 20 43 66 44

 

_DSC5667_753 X 500
Anlægsgartner - Kim Dybris
Kim er med sin store erfaring fra have- og parkbrug samt baggrund som anlægsgartner ved Aarhus Kommune en stor ressource i PARK13, hvor han assisterer med havearbejde og generel vedligeholdelse af parken. 

Øvrige

Den øvrige stab består af en bogholder, en fast tjenerstab samt diverse timelønsansatte, som alle er en del af den daglige drift.