Udviklet af Inmedia Reklamebureau

Restaurant - er weekend åben fra maj husk bordbestilling

Restauranten i PARK13 - Danmarks Japanske Have har en lang historie og kan se tilbage på en tid med mange legendariske køkkenchefer, herunder stjernekokken Wassim Hallal, som frem til 2009 drev restauranten i bedste gourmetstil og høstede stjerne efter stjerne, herunder Aarhus' bedste restaurant.


Herman _web _482380a (1)

Nu er det køkkenchef Jan Munch, der har indtaget køkkenet. Jan har et langt og særdeles imponerende CV, herunder som køkkenchef på Nørre Vissing Kro, Kaløhus, FB. på Hotel Ebeltoft Strand mm. Madprofilen er enkel og alt laves af nøje udvalgte sæsonvarer.

Ccc3

Drift af en gourmetrestaurant er kun bæredygtig for de få. Derfor tilpasses niveauet markedet og restaurantens åbningstider er begrænset til kun at omfatte weekender i sommerperioden samt enkelte hverdage, som løbende annonceres her på hjemmesiden.

Restaurantens åbningstider
Restauranten er åben hele året for selskaber ved min. 20 personer kontakt os for booking
A la carte restaurant er åben til frokost lørdag & sødag kl.1100-1600 i perioden juni-juli-august. Ring for bordbestilling tlf. +45 40727371

For menukort klik her (kun a la carte menukort) se under fester hvis du er et selskab.

Restauranten er desuden åben hele året i forbindelse med konferencer, selskaber, fester, begravelser, bryllupper, konfirmationer og andre specialarrangementer på minimum 20 personer.

Ring, mail eller kom forbi parken og få en uforpligtende snak om mulighederne.

Se kontrolrapporter fra fødevarestyrelsen her

Ccc4

Restauranten, som er indrettet på moderne og hyggelig vis, kan rumme 60 personer. Der er gastronomisk fokus på det europæiske bondekøkken og retterne sammensættes af sæsonens bedste råvarer.

Restaurant _2

Kontakt PARK13 og bestil bord i restauranten. 

_DSC5225

For menuforslag og priser til selskaber klik her

Se smiley rapport klik her