KONFIRMATION (LILLE PAKKE – FROKOST)

-Velkomstdrink
-3 retters menu eller buffét
-Ad libitum drikkevarer – øl, sodavand og vin  fra buffét (5 timer)
-Kaffe/te

785,- pr. Person

(2024 – priserne stiger 3%-5% pr. år)

Prisen afhænger af menu- & vinvalg

Aftenkonfirmation + 100,- pr. person

KONFIRMATION (MEDIUM PAKKE – FROKOST)

-Velkomstdrink
-3 retters menu eller buffét
-Ad libitum drikkevarer – øl, sodavand og vin fra buffét (7 timer)
-Dessertvin
-Kaffe/te
-Natmad

920,- pr. Person

(2024 – priserne stiger 3%-5% pr. år)

Prisen afhænger af menu- & vinvalg

Ved aftenkonfirmation + 100,- pr. person

KONFIRMATION (STOR PAKKE – FROKOST)

-Velkomstdrink
-4 retters menu
-Dessertvin
-Ad libitum drikkevarer – øl, sodavand og vin fra buffét  (7 timer)
-Kaffe/te
-Natmad

1045,- Pr. Person

(2024 – priserne stiger 3%-5% pr. år)

Prisen afhænger af menu- & vinvalg

Ved aftenkonfirmation + 100,- pr. person

Forslag til konfirmationsmenu

BUFFET OPLÆG :

Forret: Tallerkenanrettet

Hovedret: Buffet

Spegeskinke – oliven
Bresaola – parmesan & citron
Små portions tærter
Tagliatelle – hjemmelavet pesto
Mikset grøn salat
2 stk. sæsonbestemte salater
Langtidsstegt kalv – forårs grønt
Braiseret grisekæber – madagaskar peber
Pommes Rissoles – estragon sauce
Tarteletter – høns – asparges
Langtidshævet brød

Dessert: tallerkenanrettet

Konfirmations menu (3 retter – forslag)

Forret:

– Koldrøget laks – aioli – syltede rødløg & crust

– Lynstegt teriyakimarineret tun – tang & sesam aioli

– Cannelloni – braiseret gris – parmesan & trøffelcreme

– Tarteletter – høns i asparges

Hovedret:

– Entrecôte dansk gastrokalv – pure – forårsgrønt – pommes rissoles & estragonsauce

– Faseret vagtel – forårsgrønt – kvast kartoffel & mild portvinssauce

– Oksemørbrad – pure – forårsgrønt – pommes rissoles & estragon sauce ( + kr. 25,00 pr. person)

Dessert:

– Passions panna cotte – brændt hvid chokolade & bær

– Chokolade konfektkage – hvid chokoladeganache – knas & bær

Skrub af mad:

– Pizza – div. toppings

– Små mundrette sandwich

– Tarteletter – høns i asparges

– Pulledpork burger

Skal vi afholde dit arrangement?

Booking og spørgsmål ring eller skriv info@park13.dk tlf. +45 40402948
Her er det kun fantasien, der sætter grænser.